SERVICII PROFESIONALE DIN 2005

RMC este activă pe piața prelucrării metalelor începând cu anul 2005 si se concentrează pe
DEBITARE LASER pentru TABLĂ,ȚEAVA, PROFILE și PLATBANDĂ, ÎNDOIRE pe ABKANT si SUDURĂ .RMC furnizează servicii de calitate
pentru prelucrarea de metal

DEBITARE LASER TABLA
DEBITARE LASER TEAVA, PROFILE si PLATBANDA
INDOIRE pe ABKANT
SUDURA TIG/WIG si MIG/MAG
APROVIZIONARE cu materie prima
LIVRARE pentru comenzile cu volum mare


Ce materiale prelucrăm?
OTEL CARBON  pana la  #30mm
ALUMINIU  pana la  #30mm
INOX  pana la  #40mm
ALAMA  pana la  #12mm
CUPRU  pana la  #16mm

vezi  GALERIA FOTO


  DEBITARE LASER TABLĂ


  Utilizarea tehnologiei de debitare cu laser este  una dintre cele mai bune metode pentru taierea precisa a tablei. Debitarea cu laser are avantajul unor timpi de executie foarte buni in comparativ cu alte metode de tăiere și a unei precizii excelente.  s

  CITESTE MAI MULT

  DEBITARE LASER
  ȚEAVĂ, PROFILE
         si PLATBANDĂ

  Gama completă de servicii de debitare laser pentru țeavă, profile D,L, U, C, I si platbandă, se execută pe un utilaj nou, marca TRUMPF,  vârf de tehnologie in gama sa, dedicat special acestui tip de debitare. mble sudate.

  CITESTE MAI MULT

  ÎNDOIRE PE ABKANT


  Rezultatele îndoirii sunt întotdeauna de bună calitate deoarece fiecare utilaj în parte beneficiază de câte o magazie cu scule complet dotată și actualizată. In plus inginerii RMC au experientă necesară pentru proiecte complexe.  activitatea RMC pentru  ansamble sudate. CITESTE MAI MULT

  SUDURA TIG si MIG


  Suntem specializați în selectarea procedurilor de sudură corespunzatoare aplicațiilor specifice domeniului în care activează clienții nostri. Procedeele MIG și TIG sunt procedeele folosite în activitatea RMC pentru ansamble sudate.

  CITESTE MAI MULT

  Livrăm in toată ROMÂNIA!

  RMC livrează  in oricare localitate din România deoarece are contracte active cu cei mai serioși curieri pentru marfa coletată sau pe palet. Pentru comenzile cu volum mare, livrarea se face cu autoturismele de transport din dotarea firmei.


  Calitatea serviciilor noastre este cea mai bună recomandare

  Suntem concentrati pe acuratețea serviciilor oferite clienților nostri, de aceea începand din 4.12.2015, RMC lucrează în sistemul de management al calității conform ISO 9001:2015, compania noastră fiind certificată si auditată anual de către TUV THURINGEN.

  Cui ne adresăm?

  RMC  s-a poziționat pe piața de profil ca job shop-er pentru  DEBITARE LASER  in contururi complexe pentru table si țeavă,  ÎNDOIRE pe ABKANT  pentru piesele debitate si  SUDURĂ , ceea ce este un avantaj deoarece fiind servicii dedicate exclusiv clienților, timpii de execuție sunt foarte mici

  Cine suntem noi?

  RMC , este activă pe piața  metalelor incepand cu anul  2005 . Firma a funcționat timp de  10 ani intr-un spațiu închiriat în Electromagnetica Business Park si a avut ca obiect de activitate principal:   DEBITAREA LASER .  

  In anul  2015 RMC  și-a relocat activitatea în spațiul propriu, într-o zonă dedicată activității industriale din localitatea Mogoșoaia, pe arcul de centură al Bucurestiului. Noua locatie, proprietate a firmei, este  o constructie modernă in suprafață de 5000mp, a permis o evoluție rapidă și eficientă din punct de vedere tehnologic și logistic.   Doar imaginația este limita. Noi executam proiectele clienților nostri. Precizie până în cele mai mici detalii.
  Serviciile oferite de noi sunt importante în industriile: auto, automatică, constructoare de masini agricole, constructoare de utilaje, electronică, construcții metalice, marketing si publicitate, motoare electrice, design interior si stradal etc.

  Contactează-ne pentru evaluarea necesităților