SERVICII PROFESIONALE DIN 2005

RMC este activa pe piata prelucrarii metalelor incepand cu anul 2005 si se concentreaza pe
DEBITARE LASER, INDOIRE pe ABKANT si SUDURA.RMC furnizeaza servicii de calitate
pentru prelucrarea de metal

DEBITARE LASER TABLA
DEBITARE LASER TEAVA
INDOIRE pe ABKANT
SUDURA TIG/WIG si MIG/MAG
APROVIZIONARE cu materie prima
LIVRARE pentru comenzile cu volum mare


Ce materiale prelucram?
OTEL CARBON  pana la  #25mm
ALUMINIU  pana la  #25mm
INOX  pana la  #25mm
ALAMA  pana la  #10mm
CUPRU  pana la  #10mm

vezi  GALERIA FOTO


DEBITARE LASER TABLA


Utilizarea tehnologiei de debitare cu laser este este una dintre cele mai bune metode pentru taierea precisa a tablei. Debitarea cu laser are avantajul unor timpi de executie foarte buni in comparativ cu alte metode de taiere si a unei precizii excelente.  s

CITESTE MAI MULT

DEBITARE LASER TEAVA


Gama completa de servicii de debitare laser teava, adica taiere in 3D, se realizeaza pe un utilaj TRUMPF care permite optimizarea procesului de lucru , extinderea posibilitatilor de executie si a varietatii materialelor prelucrate. activitatea RMC pentru  ansamble sudate.

CITESTE MAI MULT

INDOIRE ABKANT


Rezultatele indoirii sunt intotdeauna de buna calitate deoarece fiecare utilaj in parte beneficiaza de cate o magazie cu scule complet dotata si actualizata. In plus inginerii RMC au experienta necesara pentru proiecte complexe.  activitatea RMC pentru  ansamble sudate.

CITESTE MAI MULT

SUDURA TIG si MIG


Suntem specializati in selectarea procedurilor de sudura corespunzatoare aplicatiilor specifice domeniului in care activeaza clientii nostri. Procedeele MIG/MAG si TIG/WIG sunt procedeele folosite in activitatea RMC pentru  ansamble sudate.

CITESTE MAI MULT


Livram in toata ROMANIA!

RMC livreaza in oricare localitate din Romania deoarece are contracte active cu cei mai seriosi curieri pentru marfa coletata sau pe palet. Pentru comenzile cu volum mare, livrarea se face cu autoturismele de transport din dotarea firmei.


Calitatea serviciilor noastre este cea mai buna recomandare

Suntem concentrati pe acuratetea serviciilor oferite clientilor nostri, de aceea incepand din 4.12.2015, RMC lucreaza in sistemul de management al calitatii conform ISO 9001:2015, compania noastra fiind certificata si auditata anual de catre TUV TOURINGEN.

Cui ne adresam?

RMC s-a pozitionat pe piata de profil ca job shop-er pentru DEBITARE LASER in contururi complexe pentru table si teava, INDOIRE pe ABKANT pentru piesele debitate si SUDURA, ceea ce este un avantaj deoarece fiind servicii dedicate exclusiv clientilor, timpii de executie sunt foarte mic

Cine suntem noi?

 RMC, este activa pe piata  metalelor incepand cu anul 2005. Firma a functionat timp de

10 ani intr-un spatiu inchiriat in Electromagnetica Business Park si a avut ca obiect de activitate principal: DEBITARE LASER.

In anul 2015RMC si-a relocat activitatea in spatiul propriu, intr-o zona dedicata activitatii industriale din localitatea Mogosoaia, pe arcul de centura al Bucurestiului. Noua locatie, o constructie moderna in suprafata de 1600mp, a permis o evolutie rapida si eficienta din punct de vedere tehnologic si logistic. Incepand cu anul 2015, RMC a investit continuu in tehnologie de top marca TRUMPF, astfel incat in acest moment oferta sa este diversificata si se concentreaza pe DEBITARE LASER, INDOIRE pe ABKANT si SUDURA.


Incepand cu 2021RMC si-a extins spatiul actual de productie din Mogosoaia, printr-o hala moderna in suprafata de 3000mp dedicata popularii cu utilaje pentru prelucrarea metalului la cea mai inalta performanta. 


Doar imaginatia este limita. Noi executam proiectele clientilor nostri. Precizie pana in cele mai mici detalii.
Serviciile oferite de noi sunt importante in industriile: auto, automatica, constructoare de masini agricole, constructoare de utilaje, electronica, constructii metalice, marketing si publicitate, motoare electrice, design interior si stradal etc.

Contactează-ne pentru evaluarea necesităților