SERVICII PROFESIONALE DIN 2005

RMC este activa pe piata prelucrarii metalelor incepand cu anul 2005 si se concentreaza pe
DEBITARE LASER pentru TABLA,TEAVA, PROFILE si PLATBANDA, INDOIRE pe ABKANT si SUDURA .RMC furnizeaza servicii de calitate
pentru prelucrarea de metal

DEBITARE LASER TABLA
DEBITARE LASER TEAVA, PROFILE si PLATBANDA
INDOIRE pe ABKANT
SUDURA TIG/WIG si MIG/MAG
APROVIZIONARE cu materie prima
LIVRARE pentru comenzile cu volum mare


Ce materiale prelucram?
OTEL CARBON  pana la  #30mm
ALUMINIU  pana la  #30mm
INOX  pana la  #40mm
ALAMA  pana la  #12mm
CUPRU  pana la  #16mm

vezi  GALERIA FOTO


  DEBITARE LASER TABLA  Utilizarea tehnologiei de debitare cu laser este este una dintre cele mai bune metode pentru taierea precisa a tablei. Debitarea cu laser are avantajul unor timpi de executie foarte buni in comparativ cu alte metode de taiere si a unei precizii excelente.  s

  CITESTE MAI MULT

  DEBITARE LASER
  TEAVA, PROFILE
         si PLATBANDA

  Gama completa de servicii de debitare laser pentru teava, profile D,L, U, C, I si platbanda, se realizeaza pe un utilaj nou, marca TRUMPF,  varf de tehnologie in gama sa, dedicat special acestui tip de debitare. mble sudate.


  CITESTE MAI MULT

  INDOIRE PE ABKANT  Rezultatele indoirii sunt intotdeauna de buna calitate deoarece fiecare utilaj in parte beneficiaza de cate o magazie cu scule complet dotata si actualizata. In plus inginerii RMC au experienta necesara pentru proiecte complexe.  activitatea RMC pentru  ansamble sudate.

  CITESTE MAI MULT

  SUDURA TIG si MIG


  Suntem specializati in selectarea procedurilor de sudura corespunzatoare aplicatiilor specifice domeniului in care activeaza clientii nostri. Procedeele MIG si TIG sunt procedeele folosite in activitatea RMC pentru  ansamble sudate.


  CITESTE MAI MULT


  Livram in toata ROMANIA!

  RMC livreaza in oricare localitate din Romania deoarece are contracte active cu cei mai seriosi curieri pentru marfa coletata sau pe palet. Pentru comenzile cu volum mare, livrarea se face cu autoturismele de transport din dotarea firmei.


  Calitatea serviciilor noastre este cea mai buna recomandare

  Suntem concentrati pe acuratetea serviciilor oferite clientilor nostri, de aceea incepand din 4.12.2015, RMC lucreaza in sistemul de management al calitatii conform ISO 9001:2015, compania noastra fiind certificata si auditata anual de catre TUV THURINGEN.

  Cui ne adresam?

  RMC  s-a pozitionat pe piata de profil ca job shop-er pentru  DEBITARE LASER  in contururi complexe pentru table si teava,  INDOIRE pe ABKANT  pentru piesele debitate si  SUDURA , ceea ce este un avantaj deoarece fiind servicii dedicate exclusiv clientilor, timpii de executie sunt foarte mic

  Cine suntem noi?

  RMC , este activa pe piata  metalelor incepand cu anul  2005 . Firma a functionat timp de  10 ani intr-un spatiu inchiriat in Electromagnetica Business Park si a avut ca obiect de activitate principal:  DEBITARE LASER .

  In anul  2015 RMC  si-a relocat activitatea in spatiul propriu, intr-o zona dedicata activitatii industriale din localitatea Mogosoaia, pe arcul de centura al Bucurestiului. Noua locatie, proprietate a firmei,  o constructie moderna in suprafata de 5000mp, a permis o evolutie rapida si eficienta din punct de vedere tehnologic si logistic.   Doar imaginatia este limita. Noi executam proiectele clientilor nostri. Precizie pana in cele mai mici detalii.
  Serviciile oferite de noi sunt importante in industriile: auto, automatica, constructoare de masini agricole, constructoare de utilaje, electronica, constructii metalice, marketing si publicitate, motoare electrice, design interior si stradal etc.

  Contactează-ne pentru evaluarea necesităților