Politică de confidențialitate


Cine suntem

Adresa site-ului web este: http://laser-rmc.ro.


Ce date personale colectăm și de ce le colectăm
Conținut înglobat de pe alte situri web
Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.


Cu cine partajăm datele tale
Nu partajam datele cu nimeni.


Ce drepturi ai asupra datelor tale
Ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.


Informații suplimentare
Specificații conform Legii 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal:
Datele cu caracter personal reprezinta orice fel de informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana identificabila se refera la orice persoana care poate fi identificata (direct sau indirect) prin referire la un numar de identificare, ori la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
Prelucrarea datelor cu caracter personal se refera la orice activitate efectuata asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate (colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, folosirea, ori dezvaluirea catre terti prin transmiterea, disemirea, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea acestora).


Cum îți protejăm datele
Datele pe care le oferiți prin intermediul formularului de comentariu, formularului de contact sunt ascunse celorlalti vizitatori si nu sunt partajate catre terțe persoane. Pe acest site nu vor fi preluate si inregistrate voluntar date cu caracter personal ale minorilor. Este alegerea parintilor sau reprezentatilor legali ai acestora daca vor permite copiilor sa viziteze acest site. Nu avem de unde sa stim ca persoana care scrie este minora. Orice informatie furnizata de o astfel de persoana va fi stersa automat dupa constatare sau la cererea parintilor sau tutorelui legal. In acelasi timp, continutul site-ului nu este interzis minorilor.


Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor
Încălcarea securității datelor, fie și doar potențială este semnalată automat prin e-mail către administratorul site-ului de către modulul de securitate Wordfence și de către mecanisme interne oferite de platforma WordPress. Raportarea include și adresa IP, care face parte din categoria datelor personale deoarece poate fi folosită la identificarea utilizatorului.


De la care părți terțe primim date
Nu primim date de la terțe părți.


Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor
Datele dumneavoastră personale legate de nume și adresă de e-mail sunt folosite în mod automat la procesarea comenzilor.


Cerințe pentru divulgarea unei afaceri controlată de guvern
Aceasta nu este o afacere controlată de guvern.