Termeni si conditii


Acest site este proprietatea RISK MANGEMENT COMPANY SRL cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Bvd Unirii 78, BL. J1, Ap. 27, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/14/2005 avand CIF RO17091410

1. Informatii generale
Website / Site – domeniul http://laser-rmc.ro si toate subdomeniile acestuia, prin intermediul caruia utilizatorii se pot informa in legatura cu produsele si serviciile oferite si pot contacta departamentul tehnic pentru ofertare.
PRESTATOR – RISK MANGEMENT COMPANY SRL cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Bvd Unirii 78, BL. J1, Ap. 27, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/14/2005 avand CIF RO17091410
BENEFICIAR – orice persoana fizica sau juridica care trimite o cerere de oferta prin intermediul site-ului si care ulterior plaseaza o comanda direct catre vanzator.
Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul http://laser-rmc.ro, indiferent de motivul si scopul acestuia. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.
Comanda – o cerere facuta de Utilizator cu privire la achizitionarea de produse si/sau servicii, prin care PRESTATORUL isi da acordul sa execute, iar cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.
Cerere de oferta – solicitarea de informatii legate de pret, termen de executie, conditii de livrare pentru produsele si serviciile pe care le ofera.

2. Conditii de utilizare a site-ului
Informatiile publicate pe site-ul http://laser-rmc.ro sunt informatii de interes general despre produsele si serviciile comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate ca fiind de interes pentru utilizatori;
Toate informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit;

3. Informatii despre produse
Fotografiile afisate pe Site, sunt prezentate cu titlu informativ, fiind considerate representative pentru serviciile oferite de RMC.
Fotografiile sunt proprietatea TRUMPF, RMC si www.pixabay.com.

4. Metode de plata
Plata aferenta comenzii efectuate de catre BENEFICIAR se poate efectua: ramburs, numerar, transfer bancar si instrumente bancare la termen ( BO, CEC)

5. Informatii despre livrare
Livrarea este EXW. Termenele de livrare se vor stabili de comun acord pentru fiecare comanda si vor fi trecute in anexa la fiecare comanda. Predarea reciproca intre parti a materialelor si a pieselor se va efectua pe baza documentelor prevazute de legislatia in vigoare.

6. Reclamatii
Reclamatiile cu privire la serviciile oferite de SC Risk Management Company SRL vor f trimise la adresa de e-mail comercial@laser-rmc.com sau vor fi communicate la numarul de telefon 0723.596.032.

7. Date de contact
Accesarea site-ului, utilizarea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau expedierea de e-mail-uri sau notificari adresate http://laser-rmc.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau BENEFICIARULUI, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea http://laser-rmc.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site;
RISK MANGEMENT COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.);
Vanzatorul poate fi contactat la numarul de telefon 0727 874 552, adresa de mail comercial@laser-rmc.ro sau vanzari@laser-rmc.ro, adresa punctului de lucru fiind Strada Buiacului nr.11, Mogosoaia, Ilfov, ROMANIA ( pe Waze se scrie simplu RMC si se identifica imediat traseul cel mai scurt de acces).

8. Litigii si dispozitii finale
Societatea RISK MANGEMENT COMPANY SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site, fara notificare prealabila;
Societatea RISK MANGEMENT COMPANY SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului;
Intregul continut al Site-ului (imagini, texte, animatii, sau orice fel de alte date) este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a RISK MANGEMENT COMPANY SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare;
Orice litigiu aparut intre PRESTATOR si BENEFICIAR va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu este posibila stingerea conflictului pe cale amiabila, litigiul va fi adus spre solutionare instantei judecatoresti competente din municipiul Bucureşti.