NOU!!!

RMC DEBITARE LASER oferă servicii de tăiere  pentru o gamă largă de repere tip PROFIL  în format D,L, U, C, I și atipice 

Experiență și Expertiză:

Avem o echipă de profesioniști cu ani de experiență în domeniul debitării tevilor. RMC este una dintre primele firme din Romania care s-a pozitionat ca job-shopper pe piata prelucrarii de metal pe teava, înca de la inceputul activitatii sale, din 2005.  Ne bazăm pe cunoștințele noastre pentru a oferi tăieri precise și conforme cu cerințele dumneavoastră. 

Rapiditate și Punctualitate:

Înțelegem importanța termenelor limită în proiectele tale. Ne angajăm să livrăm tăierile la timp, astfel încât să poți continua fără întârzieri. Pentru noi proiectele dumneavoastră sunt prioritate.


170 mm

Diametrul cercului circumscris dimensiunilor maxime ale profilelor

15 mm

Diametrul cercului inscris dimensiunilor minime ale profilelor


Sistem de prindere adaptiv pentru profile


6.5 metri

Lungimea maximă de prelucrare


Ce materiale prelucrăm?
Varietate de Materiale Debitate: OȚEL,INOX, ALUMINIU, CUPRU și ALAMĂ
Indiferent de materialul din care sunt fabricate profilele, suntem pregătiți să debităm cu precizie pentru pentru că avem experiență și utilaje performante .

La solicitarea ofertei de preț, vă rugăm sa precizați materialele si cantitățile necesare  pentru fiecare reper in parte precum si opțiunea dvs privind aprovizonarea cu material ( material RMC sau furnizat de dvs).

Pentru o prelucrare profesionistă a datelor, in vederea alcătuirii unei oferte corecte pentru ambele părți, precum și pentru execuția rapidă a produselor, vă rugam sa trimiteți desenele de execuție in format „.stp"  la scara 1:1, în mm, cu toate cotele, inclusiv cota de control, materialele si cantitătile precizate pentru fiecare in parte precum si opțiunea dvs privind aprovizonarea cu material ( material RMC sau  furnizat de dvs).

La cerere se poate executa GRAVURA INDUSTRIALĂ, pentru inscripționarea de coduri care sa ajute clientul la identificarea rapida a reperelor, mai ales cand acestea fac parte dintr-un ansamblu.

Care sunt utilajele pe care le folosim în RMC pentru operațiile de DEBITARE LASER PROFILE?

TRULASER TUBE 3000 (2023)
Putere :  3KW


Imaginația este limita. Voi faceți proiectul, noi il executăm cu precizie!