RMC ÎNDOIRE ABKANT oferă servicii de îndoire a reperelor debitate

Rezultatele indoirii sunt intotdeauna de buna calitate deoarece fiecare utilaj in parte beneficiaza de cate o magazie cu scule complet dotată si actualizată, iar inginerii si operatorii RMC au experiența necesară pentru a executa proiecte complexe.

Optimizarea operării si precizia operației de îndoire sunt importante pentru clienții nostri, de aceea firma noastră poate oferi soluții personalizate, pentru diferite solicitări de ÎNDOIRE PE ABKANT

Ce materiale îndoim?
OȚEL CARBON, ALUMINIU, INOX, ALAMĂ, CUPRU


vezi GALERIA FOTO

SOLICITĂ OFERTĂ DE PREȚ

Pentru ca prelucrarea profesionistă a datelor sa fie posibilă, precum si pentru executia rapidă a produselor, vă rugăm următoarele:
 
*  sa trimiteți desenele de execuție in format „.dwg” sau „.dxf”, la scara 1:1, in mm, fară cote sau eventual doar cota de control
 
*  sa precizați  cantitațile pentru fiecare reper in parte precum;
 
*  sa  precizați  optiunea dvs privind aprovizonarea cu material ( material RMC sau furnizat de dvs).
 

Atentie! Liniile interioare rămase in desen se vor șterge dacă nu este specificat că se dorește gravarea lor.  

In situația in care solicitați spre procesare un număr mai mare de 5 repere DIFERITE, vă rugam trimiteți datele pentru cererea de ofertă si comanda sub forma unui tabel excel.
 
La cerere se poate executa GRAVURA INDUSTRIALA, pentru inscriptionarea de coduri pentru identificarea pieselor sau marcarea de simboluri pentru prelucrări ulterioare (exemplu: centrele găurilor, semne pentru premontaj sudură, linii de îndoire etc)
Precizia de prelucrare pentru debitarea laser este +/- 0.2mm.
 

Care sunt utilajele pe care le folosim in RMC pentru operațiile de ÎNDOIRE PE ABKANT ?

Mașinile de indoit ABKANT reprezintă o soluție sigura in domeniul prelucrării confecțiilor metalice datorită siguranței în momentul operării și a preciziei oferite.

TRUMPF TRUBEND 5230 (2018)

Forța de îndoire: 230 tF
Lungime de îndoire: 4000 mm
Distanța dintre coloane: 3700 mm

DURMA (2015) 

Forța de îndoire: 135 tF
Lungime de indoire: 3050 mm
Distanta dintre coloane: 2600 mm

TRUMPF TRUBEND 7050 B28 (2021)

Forta de indoire:75 tF
Lungime de îndoire: 1500 mm
Distanța dintre coloane: 1300 mm
Abkant electric

Rezultatele îndoirii sunt întotdeauna de bună calitate deoarece fiecare utilaj în parte beneficiază de câte o magazie cu scule complet dotată și actualizată. În plus inginerii și operatorii RMC au experienta necesară pentru a executa proiecte complexe. 
Totodată, compania TRUMPF dezvoltă permanent software-uri pentru optrimizarea operării si precizia operației de îndoire, de aceea firma noastră, poate oferi clienților săi soluții personalizate, pentru diferite solicitări de ÎNDOIRE PE ABKANT

Imaginatia este limita. Voi faceti proiectul, noi il executam cu precizie!