Suntem specializati in selectarea procedurilor de sudura corespunzatoare aplicatiilor specifice domeniului in care activeaza clientii nostri.

Procedeele  MIG/MAG  si  TIG/WIG  sunt procedeele folosite in activitatea RMC pentru realizarea de ansamble sudate.

Sudura se realizeaza cu echipamente de ultima generatie marca FIMER si ESAB.

RMC SUDURA este alcatuit din specialisti in PREMONTAJ, MONTAJ , SUDURA profesionala si FINISARE pentru OTEL, INOX, ALUMINIU.

Ce materiale sudăm?

OȚEL CARBON, ALUMINIU, INOX

SOLICITĂ OFERTĂ

* Pentru ca prelucrarea profesionistă a datelor sa fie posibilă, in vederea alcatuirii unei oferte avantajoase de ambele părti, vă rugăm să trimiteți  următoarele-   desenul de ansamblu care trebuie sa fie explicit si să contină obligatoriu toate cotele de pozitie;
* sa luati in calcul gravarea codului pe reper astfel incat identificarea pieselor dupa debitare/ indoire sa fie usor de facut astfel incat sa se faca rapid integrarea corecta in ansamblu sudat;
* pe fiecare desen trebuie sa apara obligatoriu urmatoarele informatii: COD ANSAMBLU , TIP MATERIAL , TIPUL CORDONULUI DE SUDURA/GROSIME, NUMAR BUCATI, ALTE SPECIFICATII TEHNICE
Va rugam sa precizati materialele si cantitatile precizate pentru fiecare in parte precum si optiunea dvs privind aprovizonarea cu material ( material RMC sau furnizat de dvs).

RMC SUDURA este alcatuit din specialisti in PREMONTAJ, MONTAJ , SUDURA profesionala si FINISARE pentru OTEL, INOX, ALUMINIU.

Care sunt utilajele pe care le folosim in RMC pentru operațiile de SUDARE?

Sudura se realizeaza cu echipamente de ultima generatie marca FIMER si ESAB.

ECHIPAMENTE MARCA FIMER (2019)
Aceste echipamente sunt destinate procedurilor MIG/MAG si TIG/WIG.

Procedura  MIG/MAG  se adreseaza in special otelurilor inoxidabile si otelurilor carbon. Sudorii RMC sudeaza MIG/MAG cu ajutorul invertorului FIMMER KRONOS 500, care poate sa asigure cordoane de sudura de calitate, cu sarma plina, fara stropi, pentru table incepand de la 0.5 mm pana la grosimi mai mari.

Procedura  TIG/WIG  se adreseaza in special materialelor din aluminiu si inox. Sudorii RMC folosesc in acest caz invertorul FIMMER TT305 AC/DC.
ECHIPAMENTE MARCA ESAB (2020)

Aceste echipamente sunt destinate realizarii cordoanelor de sudura pentru ansambluri sudate prin procedeul MIG/MAG.

MESE DE SUDURA PROFESIONALE (2019/2020)
Ansamblele sudate se lucreaza pe mese de sudura profesionale dotate cu sisteme de prindere moderne.

Formatele de lucru ale meselor de sudura sunt:
3000x1500mm
2000x1000mm
Utilizarea acestor mese profesionale ofera planeitate ansamblelor sudate de dimensiuni mari.

Imaginația este limita. Voi faceti proiectul, noi il executăm cu precizie!