RMC INDOIRE ABKANT ofera servicii de indoire a reperelor debitate

Rezultatele indoirii sunt intotdeauna de buna calitate deoarece fiecare utilaj in parte beneficiaza de cate o magazie cu scule complet dotata si actualizata, iar inginerii si operatorii RMC au experienta necesara pentru a executa proiecte complexe.

Optimizarea operarii si precizia operatiei de indoire sunt importante pentru clientii nostri, de aceea firma noastra poate oferi solutii personalizate, pentru diferite solicitari de INDOIRE PE ABKANT

Ce materiale indoim?
OTEL CARBON, ALUMINIU, INOX, ALAMA, CUPRU


vezi GALERIA FOTO

SOLICITA OFERTA DE PRET


Pentru ca prelucrarea profesionista a datelor sa fie posibila, precum si pentru executia rapida a produselor, va rugam urmatoarele:
 
* sa trimiteti desenele de executie in format „.dwg” sau „.dxf”, la scara 1:1, in mm, fara cote sau eventual doar cota de control
 
* sa precizati cantitatile pentru fiecare reper in parte precum;
 
* sa precizati  optiunea dvs privind aprovizonarea cu material ( material RMC sau furnizat de dvs).
 

Atentie! Liniile interioare ramase in desen se vor sterge daca nu este specificat ca se doreste gravarea lor.  

In situatia in care solicitati spre procesare un numar mai mare de 5 repere DIFERITE, va rugam trimiteti datele pentru cererea de oferta si comanda sub forma unui tabel excel.
 
La cerere se poate executa GRAVURA INDUSTRIALA, pentru inscriptionarea de coduri pentru identificarea pieselor sau marcarea de simboluri pentru prelucrari ulterioare (exemplu: centrele gaurilor, semne pentru premontaj sudura, linii de indoire etc)
Precizia de prelucrare pentru debitarea laser este +/- 0.2mm.
 

Care sunt utilajele pe care le folosim in RMC pentru operatiile de INDOIRE PE ABKANT ?

Masinile de indoit ABKANT reprezinta o solutie sigura in domeniul prelucrarii confectiilor metalice datorita sigurantei in momentul operarii si a preciziei oferite.

TRUMPF TRUBEND 5230 (2018)

Forta de indoire: 230 tF
Lungime de indoire: 4000 mm
Distanta dintre coloane: 3700 mm

DURMA (2015) 

Forta de indoire: 135 tF
Lungime de indoire: 3050 mm
Distanta dintre coloane: 2600 mm

TRUMPF TRUBEND 7050 B28 (2021)

Forta de indoire:75 tF
Lungime de indoire: 1500 mm
Distanta dintre coloane: 1300 mm
Abkant electric

Rezultatele indoirii sunt intotdeauna de buna calitate deoarece fiecare utilaj in parte beneficiaza de cate o magazie cu scule complet dotata si actualizata. In plus inginerii si operatorii RMC au experienta necesara pentru a executa proiecte complexe. 
Totodata, compania TRUMPF dezvolta permanent software-uri pentru optrimizarea operarii si precizia operatiei de indoire, de aceea firma noastra, poate oferi clientilor sai solutii personalizate, pentru diferite solicitari de INDOIRE PE ABKANT

Imaginatia este limita. Voi faceti proiectul, noi il executam cu precizie!