Pe langa serviciile de  DEBITARE LASER 2D si 3D, SUDURA si INDOIRE ABKANT , RMC asigura o serie de servicii conexe clientilor sai, pentru inlesnirea procesului de lucru si livrarea rapida a reperelor comandate.

RMC activeaza pe piata prelucrarii de metal din anul 2005, fiind una dintre primele firme din Romania care a actionat ca job shopper in domeniul debitarii cu laser.

Experienta anilor care au trecut, a determinat dezvoltarea unor servicii auxiliare, importante pentru clienti, astfel RMC ofera :

Partajează

TRANSFORMAREA DESENELOR TEHNICE IN FISIERE CU EXTENSIE DWG
Pentru ca prelucrarea profesionista a datelor sa fie posibila, in vederea alcatuirii unei oferte avantajoase de ambele parti, precum si pentru executia rapida a produselor, clientii nostri sunt rugati sa trimita odata cu solicitarea serviciilor si desenele de executie in format „.dwg” sau „.dxf”, la scare 1:1, in mm, fara cote sau eventual doar cota de control, materialele si cantitatile precizate pentru fiecare in parte.

In cazul in care clientii nu dispun de aceste resurse, inginerii RMC pot executa desenele cu conditia ca acestea sa aiba contururi simple si desenul sa contina toate informatiile tehnice necesare.

LIVRARE LA CHEIE PENTRU COMENZILE CU VOLUM MARE
Livrarea pieselor cu masina de transport din dotare, la adresa specificata de catre client, atunci cand comanda presupune un volum important de repere prelucrate.
Atat in cazul ridicarii comenzilor de la sediu, cat si in cazul solicitarii serviciilor de livrare la adresa beneficiarilor, persoana care este desemnata pentru receptionarea marfurilor trebuie sa prezinte, in mod obligatoriu, documentul de tip DELEGATIE DE RIDICARE MARFURI, corect completat.

LIVRARE IN TOATA ROMANIA
RMC livreaza in oricare localitate din Romania deoarece are contracte active cu cei mai seriosi curieri pentru marfa coletata sau pe palet.

LIVRARE EXTERNA
RMC livreaza in afara granitelor Romaniei avand colaborari foarte bune cu firme de transport serioase.

SOLICITA OFERTA DE PRET