NOU!!!

RMC DEBITARE LASER ofera servicii de taiere  pentru PLATBANDĂ

Utilizarea tehnologiei de debitare cu laser este una dintre cele mai eficiente metode pentru tăierea precisă a metalului.

Partajează


Pentru ca prelucrarea profesionistă a datelor sa fie posibilă, vă rugam sa trimiteți desenele de execuție in format „.stp” , materialele si cantitătile precizate pentru fiecare in parte precum si opțiunea dvs privind aprovizonarea cu material ( material RMC sau  furnizat de dvs).

La cerere se poate executa GRAVURĂ INDUSTRIALĂ, pentru inscripționarea de coduri care sa ajute clientul la identificarea rapida a reperelor, mai ales cand acestea fac parte dintr-un ansamblu.

170 mm

Diametrul cercului circumscris dimensiunilor maxime ale profilelor

15 mm

Diametrul cercului inscris dimensiunilor minime ale profilelor

Sistem de prindere adaptiv pentru platbanda


6.5 metri

Lungimea maximă de prelucrare


Ce materiale prelucrăm?
OȚEL,   INOX,  ALUMINIU , CUPRU   și  ALAMĂ

Indiferent de materialul din care sunt fabricate  platbandele, suntem pregătiți să debităm cu precizie pentru pentru că avem experiență și utilaje performante . Debitarea cu laser are avantajul unor timpi de execuție foarte buni comparativ cu alte metode de tăiere.


Care sunt utilajele pe care le folosim in RMC pentru operatiile de DEBITARE LASER PROFILE?

TRULASER TUBE 3000 (2023)
Putere :  3KW

Echipamente Avansate:

Utilizăm echipamente CNC de ultimă generație, care ne permit să realizăm tăieri complexe cu o precizie foarte buna de +/- 0.2mm. Astfel, ne asigurăm că proiectul dumneavoastră primește atenție și calitate pentru că investim în CNC-uri noi marca TRUMPF, adică tehnologie germană de ultimă generație.

Imaginația este limita. Voi faceți proiectul, noi îl executăm cu precizie!