Poveste cu oameni buni și ștafeta faptelor frumoase
Bază de reabilitare medicală, kinetoterapie și balneofizioterapie.


În anul 2023, în Bicaz, oraș cu 6500 de locuitori, Ionuț Ursu a daruit  spitalului orășenesc o unitate nouă, ultramodernă . A pornit inițial pe ideea amenajării unei unități medicale de reabilitare neurologică și post infecție SARS COV-2 în perioada imediat post pandemie și a ajuns să construiască o bază ultra modernă de tratament și recuperare medicală.


Ionuț Ursu reprezintă Asociația Volunteer for Life, ONG care este partenerul RMC Debitare
Laser încă din anul 2017. Ori de câte ori, Ionuț Ursu ne-a prezentat proiectele sale de suflet,
noi, cei de la RMC am spus DA! și l-am suținut în demersurile sale. Ionuț Ursu este absolvent al Facultății de Geografie, așa că acolo unde a pus degetul pe hartă ne-a purtat și pe noi, cei de la RMC Debitare Laser, oferindu-ne astfel bucuria de a face gesturi de suflet.

Partajează

Harta faptelor bune parcursă de RMC Debitare Laser împreună cu Volunteer for Life, a început în Irak, la spitalul din Mosul, atunci când Ionuț Ursu a venit în ajutorul refugiaților sirieni; apoi în Nepal unde au fost înființate cabinete stomatologice pentru comunitățile de acolo; în România, în județul Neamț unde aceeași echipă a înființat cabinete stomatologice pentru copiii cu autism; în România, la vama Siret, pentru proiectul containerelor modulare Mama și Copilul pentru refugiatele de război din Ucraina; din nou în Nepal pregătind împreună cu RMC Debitare Laser pachete cu rechizite pentru copilași; în Turcia alături de sinistrații marelui cutremur din Gaziantep; iar astăzi în România, la Bicaz orășelul care a primit o bază medicală superperformantă.

Premiu RMC Debitare Laser

Sponsorizare bază de reabilitare medicală, kinetoterapie și balneoterapie în orașul Bicaz, județul Neamț

Plachetă sponsorizare bază medicală


Suntem bucuroși să fim parteneri cu Volunteer for Life pentru că noi, RMC Debitare Laser,
credem în ștafeta faptelor bune, și de aceea în fiecare comunitate în care a pătruns lumina
gestului frumos, binele va aduce după sine alt bine.
RMC Debitare Laser este un partener de cursă lungă, care va spune în continuare DA!
proiectelor de suflet care aprind flacăra speranței și care aduc bucurie oamenilor, acolo unde este nevoie de ajutor.

RMC susține echipa de robotică H-Tech!
Trăim într-o lume în continuă evoluție tehnologică, in care atragerea si dezvoltarea tinerilor în domeniul științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM) este un aspect foarte important.