Poveste Foto de la Targuri si Expozitii

Povestea noastra a inceput in 2005

Un subsol in suprafata de 300 mp a fost prima noastra casa in Electromagnetica Business Park. Un laser nou nout TRUMPF, 5 angajati si mult entuziasm. Asa a fost inceputul nostru si ne place sa ne amintim cu drag de acesti primi pasi, pentru ca nu a fost niciodata usor, pentru ca nimic nu a venit fara munca multa.

Dupa 8 ani in Electromagnetica Businees Park, am facut pasul catre al doilea laser si al doilea atelier, asa ca am preluat un spatiu de 200 mp in incinta I.M.G.B.


In 2015 ne-am mutat la casa noastra, langa Bucuresti, in localitatea Mogosoaia, adica la un pas de soseaua de centura, aeroportul Otopeni si cele doua autostrazi: Bucuresti-Pitesti si Bucuresti-Ploiesti si la doi pasi de autostrada Soarelui spre Constanta.

Acum, la aniversarea celor 17 ani de la infiintarea RMC, ne bucuram de un spatiu generos de 4600 mp construiti si amenajati modern. Acest spatiu, ne-a permis si ne permite dezvoltarea continua prin achizitia de noi utilaje, varf de tehnologie in gama lor, achizitionate de la furnizori de top.

Am inceput cu un laser in 2005, am construit o echipa frumoasa cu oameni valorosi din punct de vedere uman si profesional, ne-am dezvoltat si diversificat gama de servicii, astfel ca astazi DEBITAM LASER, INDOIM pe ABKANT si SUDAM. Fiecare pas al dezvoltarii noastre a insemnat munca, seriozitate si implicare 100%.

Ne uitam cu bucurie in urma si privim cu mare incredere in viitor!

ECHIPA RMC

Pentru ca ne place sa fim alaturi de oameni, pentru ca ne place sa ne intalnim cu partenerii nostri, clienti si furnizori, de-a lungul anilor care au trecut am participat la targuri si expozitii din zona noastra, a prelucratorilor de metal. Am sa las aici o poveste foto a trecerii noastre prin ani, la targuri si la expozitii.

Partajează



Partajează


Tehnologie performanta de prelucrari prin DEBITARE LASER