RMC susține echipa de robotică H-Tech!
Trăim într-o lume în continuă evoluție tehnologică, in care atragerea si dezvoltarea tinerilor în domeniul științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM) este un aspect foarte important.

RMC este mândră să fie partenerul unei echipe de adolescenți inteligenti si pasionati, Hansei Technology, sau pe scurt H-tech.


Această echipă de robotică, formată din elevi de liceu, demonstrează pasiune, dedicare și performanță în lumea STEM. RMC încurajează și oferă sprijin pentru ca această echipă de tineri frumoși să continue să evolueze și să își dezvolte abilitățile în domeniu.

Partajează

H-Tech a fost înființată în 2018 și face parte din comunitatea First Inspires, cea mai extinsă comunitate de educație STEM din România. Misiunea echipei este de a proiecta, construi și programa roboți capabili să se descurce cu succes în competițiile de robotică. De-a lungul timpului, această echipă de tineri talentați a luat parte la diverse competiții FTC (FIRST Tech Challenge) și a obținut rezultate notabile.

Printre premiile lor se numără Control Award I în 2018, Innovate Award III în 2021 și Think Award III în 2023.

 Sezonul 2022-2023 PowerPlay al FIRST Tech Challenge (FTC) a prezentat elemente de joc precum Conuri, Joncțiuni, Substații și Terminale. Odată ce meciul a început, echipele s-au întrecut pentru a marca conuri și a crea circuite în timpul perioadei autonome de treizeci de secunde, urmată de perioada de două minute controlată de driver.

Scopul adolescentilor din cadrul H-tech a fost de a combina dezvoltarea personală și creativitatea pentru a-și îmbunătăți performanța. Membrii echipei, organizați pe departamente, în funcție de domeniul în care excelează (mecanică, programare, design 3D și PR) au abordat eficient task-ul reușind să își îmbunătățească abilitățile în domeniul lor de interes și să își dezvolte competențele de echipă.

Suntem bucuroși că un element important al succesului echipei H-tech este susținerea oferită de RMC. Compania noastră, activă pe piața metalelor începând cu 2005, este conștientă de nevoile acestor tineri și oferă nu doar resurse materiale, dar și îndrumare și expertiză tehnică. Acest parteneriat demonstrează angajamentul RMC față de dezvoltarea viitoarei generații de specialiști STEM și față de încurajarea inovației în robotică și inginerie.

Iata și mesajul partenerilor noștri de la Hansei Technology în care ne-au mulțumit pentru colaborarea din acest ultim an:
“Cel mai recent capitol al drumului noastru a fost o călătorie plină de provocări și reușite, iar sprijinul generos oferit de RMC a fost esențial pentru fiecare pas pe care l-am făcut. Împreună, am întâmpinat și am depășit cu succes toate obstacolele care au apărut în calea noastră, evidențiind importanța colaborării strânse.
RMC - laser, activând pe piața prelucrării metalelor, ne-a susținut financiar și ne-a oferit și acces la resurse valoroase și experți din domeniul lor. Acest sprijin complet ne-a permis să atingem excelența în ceea ce facem și să evoluăm într-o manieră care ne va ajuta să facem față provocărilor viitoare cu încredere. Ați fost mai mult decât un sponsor - ați fost un partener dedicat și înțelegător, căruia i-am putut încredința visele și ambițiile noastre. Suntem recunoscători pentru încrederea pe care ați acordat-o echipei noastre și sprijinul imens oferit în acest an. Mulțumim încă o dată pentru susținerea continuă și pentru că sunteți parte din reușita noastră!”


Vom continua să suținem viitorul acordându-le celor Hansei Technology sprijinul de care au nevoie. Acești tineri ne-au demonstat că prin pasiune, dedicare și multă muncă, pot atinge performanțe notabile. Suntem siguri că acest parteneriat este un pas înainte pentru viitorul educației și o sursă de inspirație pentru tinerii pasionați de tehnologie.

Decupare Laser Metal
Precizie și Calitate Superioară pentru Proiectele Tale