Debitare Teavă

Rotundă și

Rectangulară

Servicii de Tăiere Precisă

Solicită ofertă 

 

Bine ai venit la RMC debitare laser - specialiști în servicii de debitare pentru teavă rotundă, rectangulară și atipică. Oferim soluții de tăiere de înaltă precizie pentru tevi rotunde, rectangulare  și atipice din cupru, alamă, aluminiu, inox si oțel. Cu o echipă experimentată și echipamente de ultimă generație, suntem alegerea ideală pentru nevoile tale de debitare.


Debitare țeavă

Debitare țeavă rotundă și atipică

Dacă aveți nevoie de tăiere precisă a tevilor rotunde, suntem aici să vă ajutăm. Folosim echipamente CNC avansate, care asigură precizie și eficiență în procesul de debitare. Indiferent dacă aveți nevoie de tevi pentru proiecte de mecano-sudate, design interior, industria auto sau alte aplicații, oferim tăieri de înaltă calitate, conforme cu specificațiile tale.

Debitare țeavă rectangulară și pătrată

Tevile rectangulare necesită o atenție specială în procesul de tăiere, pentru a asigura că dimensiunile sunt perfecte pentru proiectul tău. Echipa noastră experimentată și echipamentele moderne de tăiere sunt pregătite să facă față acestor cerințe. Indiferent de grosimea sau materialul tevii, garantăm rezultate impecabile.

8 mm / 8 mm

Grosime max. material oţel carbon  (standard / tăiere pe diagonală)

6 mm / 4 mm

 Grosime max. material oţel inox  (standard / tăiere pe diagonală)

6 mm / 4 mm

 Grosime max. material aluminiu  (standard / tăiere pe diagonală)

 4 mm

Grosime max. material cupru/alama (taiere standard)

DEBITARE PE DIAGONALA - BEVEL CUT
 
Masina noastră de debitat teava (TruLaser Tube 3000 fiber) de la Trumpf este dotata cu pachet tehnologic pentru taiere pe diagonala atat pentru teava rotunda cat si pentru teava rectangulara. 

AVANTAJE

  1. tăiere de inalta calitate, pe diagonala, pana la 45 grade
  2. libertate mare in proiectare
  3. materiale diverse : otel, inox sau aluminiu


Bevel cut 

ZENCUIRE LASER PENTRU GAURILE DECUPATE IN TEAVA

Presupune tăierea oblică a muchiilor găurilor debitate in corpul unui țevi metalice, rotunde sau rectangulare. Această tehnică se folosește în special pentru aducerea la nivel a capetelor șuruburilor. 

AVANTAJE  :
1. tehnologie inovatoare, care presupune eliminarea de costuri suplimentare și de timp
2. țeava  debitată pe laser pentru care s-a făcut zencuirea  poate fi ușor integrată în orice ansamblu cu prinderi mecanice.

Zencuire în țeavăRECUNOASTEREA CORDONULUI DE SUDURA PE SUPRAFATA TEVII

Masina de debitat aflata in proprietatea RMC debitare laser este dotata cu un sistem de senzori care detecteaza imbinarile de sudura a tevii atat pe suprafata interioara cat si pe suprafata exterioara a acesteia. Sistemul de senzori lucreaza fara atingere, rapid si sigur si dispune de o rezolutie optica ridicata.

AVANTAJE  :
1. se identifica rapid imbinarile atat la interior cat si la exterior 
2. detectarea imbinarilor interioare la inoxul slefuit permite corectarea pozitiei tevii, deci o taiere precisa pe toata lungimea ei

Seam line tube


De ce să Alegi Serviciile Noastre?


Experiență și Expertiză:

Avem o echipă de profesioniști cu ani de experiență în domeniul debitării tevilor. RMC este una dintre primele firme din Romania care s-a pozitionat ca job-shopper pe piata prelucrarii de metal pe teava, înca de la inceputul activitatii sale, din 2005.  Ne bazăm pe cunoștințele noastre pentru a oferi tăieri precise și conforme cu cerințele dumneavoastră. 

Echipamente Avansate:

Utilizăm echipamente CNC de ultimă generație, care ne permit să realizăm tăieri complexe cu o precizie foarte buna de +/- 2mm. Astfel, ne asigurăm că proiectul dumneavoastră primește atenție și calitate pentru că investim în CNC-uri noi marca TRUMPF, adică tehnologie germană de ultimă generație.

Varietate de Materiale Debitate:
Indiferent de materialul din care sunt fabricate tevile (otel, aluminiu, inox, alamă sau cupru), suntem pregătiți să debităm cu precizie pentru pentru că avem experiență și utilaje performante.

Rapiditate și Punctualitate:

Înțelegem importanța termenelor limită în proiectele tale. Ne angajăm să livrăm tăierile la timp, astfel încât să poți continua fără întârzieri. Pentru noi proiectele voastre sunt prioritate.

Soluții Personalizate:

Fiecare proiect este unic. Ne adaptăm serviciile pentru a se potrivi perfect cerințelor tale specifice.


Contactează-ne astăzi

Dacă ai nevoie de servicii de debitare pentru teavă rotundă și rectangulară, suntem aici să te ajutăm. Cu RMC Debitare Laser, poți avea încredere că vei primi tăieri precise, eficiente și conforme cu cerințele tale. Contactează-ne astăzi pentru o ofertă personalizată și pentru a discuta despre proiectul tău. Alege calitatea și precizia cu RMC Debitare Laser!

 

SC RISK MANAGEMENT COMPANY SRL ( RMC) pozitionata pe piata de profil din Romania inca de la inceput ca job shopper, adica prestator de servicii de calitate in domeniul debitarii cu laser pentru tabla si teava, intelege ca progresul tehnologic este important, de aceea permanent investeste si cauta sa dezvolte si alte servicii de prelucrare a metalului astfel incat oferta sa pentru client sa fie cat mai utila si diversificata. In acest moment, RMC ofera la standarde de calitate, lucrand in sistemul de management al calitatii in acord cu ISO9001:2015, servicii de DEBITARE LASER TABLA, DEBITARLASER TEAVA, INDOIRE pe ABKANT, SUDURA TIG/WIG si MIG/MAG, APROVIZIONARE cu materie prima si LIVRARE la cheie pentru comenzile cu volum mare.